Blombjerggaard

Blombjerggaard grundejerforening har haft fornøjelsen af, at have Mikkel til at lave foreningens hjemmeside. Først og fremmest har hele processen fra start til slut været en god og hyggelig oplevelse.
Mikkel havde fra starten en god forståelse for, hvilke krav vi havde til hjemmesiden og også forslag til ting, vi ikke selv havde tænkt på.


Hjemmesiden skal vedligeholdes af bestyrelsens medlemmer og det betyder, at den skal være let at redigere for alle uanset IT erfaring. Det skal være så enkelt at alle "tør" gå ind og tilføje en nyhed eller opdatere kontaktoplysninger. Det krav har Mikkel virkelig formået at indfri. Samtidig giver løsningen også mulighed for at gå "bagom" systemet og lave avancerede ændringer, hvis man har lyst og evner til det.


Mikkel er god at snakke og skrive med og meget professionel, så man føler sig helt tryg i processen. Han er lynhurtig til at svare på spørgsmål og har nærmest lavet ændringerne til hjemmesiden inden røret er lagt på.
Udover selve hjemmesiden fik vi også hjælp til opsætning af webhotel og en grundig indføring i, hvordan man opdaterer hjemmesiden.
Hvis I derfor overvejer at få lavet en hjemmeside, hvor det er indholdet der er vigtig fremfor teknikken, så tøv ikke med at kontakte Mikkel.

Se hjemmesiden