Hvilket webhotel er bedst at bruge

For mange mennesker er det en jungle at finde ud af hvilke webhoteller der er bedst. Der er rigtig mange at vælge imellem og man kan nemt blive snydt. Der er mange der ikke ved at når man først har købt et webhotel, så er man bundet af sit køb i et helt år. Derfor er det godt at undersøge markedet eller få hjælp fra en en fagmand. 


hvilket webhotel skal man vælge?

Det kommer helt an på hvilken webadresse man ønsker, skal der være æ, ø eller å i hjemmesideadressen eller ej og skal der være asp.net eller skal det kun være php, eller måske begge dele. og hvor hurtig deres server skal være, der er mange muligheder, men i bund og grund vil jeg sige at den her artikkel gælder til almindelige virksomheder der ikke har en webshop på nettet.

Et webhotel jeg altid anbefaler som webudvikler og dermed fagmand er Unoeuro da de har det hele. De har også en god og meget hurtig support på næsten alt du kunne brug for hjælp til og som et plus er de nogle af de billigste på markedet.

php eller asp.net

Hvad skal man vælge asp.net eller php? (Det er det kodesprog en hjemmeside er lavet/skrevet i). Det kommer an på hvilket kodesprog din hjemmeside er skrevet i. Wordpress CMS er lavet i php og skal derfor have et webhotel der kan håndtere php. Umbraco CMS som jeg koder i er lavet i asp.net og kræver derfor at webhotellet er sat op til asp.net. Hertil er det vigtig man også ved hvilken database man bruger, da det heller ikke er ligegyldigt hvad man bruger. 

Wordpress bruger for det meste altid phpMyAdmin, hvor næsten alle asp.net hjemmesider bruger MSSQL. Det er de 2 mest brugte, der findes mange andre, men der er ikke så tit man ser dem.

Et godt råd, er altid at vide hvilket sprog hjemmesiden er skrevet i før man køber et webhotel og også hvilken database den bruger, for køber du forkert kan du ikke få dine penge igen, måske kan du ændre det til det du skal bruge, men det kan komme til at koste ekstra.