Derfor er det vigtigt at have en god hjemmeside

Der kan være mange grunde til, at man opretter en hjemmeside. Nogle firmaer gør det for at gøre deres forretning synlig på nettet, og andre gør det, fordi de har en blog, hvor de skriver og deler diverse indlæg.

Som udgangspunkt er en hjemmeside et firmas ansigt ud af til, og derfor er det også vigtigt at holde den up-to-date. Derudover har Google f.eks. mange regler for hvilke hjemmesider, der vises på deres søgemaskine, og hvis din hjemmeside ikke opfylder disse kriterier, kan den meget vel komme bagerst i køen, når potentielle kunder søger på det produkt, du tilbyder. Det kan koste mange penge for den enkelte virksomhed, hvis den ikke bliver vist på side 1 i Googles søgeresultater.

Tænk på hvor mange penge det ville koste Elgiganten, hvis deres webshop ikke blev vist på første side, men hvis det i stedet var Power, der altid stod først. Det ville koste rigtige mange penge for Elgiganten hver eneste dag. Det samme gør sig gældende for en privat virksomhed, der gerne vil markedsføre sig på nettet og skaffe kontakt til potentielle kunder.

Du har 3 sekunder til at overbevise den besøgende om, at han skal vælge dit firma

Der er lavet en undersøgelse, som viser, hvor lang tid en bruger er på en given hjemmeside, og resultatet viser, at man kun har 3 sekunder til at fastholde en besøgende på sin hjemmeside. De er hurtigt videre til en side, der ser mere spændende eller troværdig ud. Det er meget kort tid, og derfor er det så vigtigt, at din hjemmeside fremstår både professionel og troværdig. Så sørg altid for at din hjemmeside er opdateret, dvs. at den er mobilvenlig og ser flot og indbydende ud.