6 ting der gør en hjemmeside god

For at en hjemmeside skal være god og at ens besøgende ikke forsvinder inden de er landet på din hjemmeside, så kræver det at man kan sætte kryds ved alle de her 6 ting, som jeg synes gør en hjemmeside til en professionel hjemmeside. jeg kan sagtens tilføje mange flere ting men det her er grundlæggende de vigtigste ting du skal have iorden når din hjemmeside er færdig

  1. Den skal være mobilvenlig også kaldet responsive, det er meget vigtig i dag da alle har en smartphone eller en tablet, og at størstedelen af dine besøgende kommer fra de enheder.
  2. Brugervenlighed, en hjemme skal være brugervenlig for ellers forsvinder dine besøgende ret hurtig og de gider du ikke, du vil gerne holde på dine besøgende i så lang tid som muligt.
  3. Designet på hjemmesiden skal være knivskab, det er påvist at man har 3 sekunder til at overbevise den besøgende at det er lige din hjemmeside han skal blive på og eventuel købe det han leder efter.
  4. Dit budskab skal være klart og tydeligt, der må på ingen måde være tvivl om hvad hjemmesiden handler om, ellers forlader den besøgende siden, og husk du har 3 sekunder til at overbevis dine besøgende at det er din hjemmeside de skal blive på.
  5. Tydelige kontaktoplysninger, det skal være nemt at komme i kontakt med dig, hvis den besøgende for brug for det.
  6. Keep it simpel, gør det nemt og simpelt og lad værd med at komme sliders og fede google tekster på som springer lige i øjnene på en det gider de besøgende ikke, det er heller ikke nødvendigt at highlighte dine tekster med rød, grøn, eller andre farver, det er uproffessionelt, Men gør teksten fed hvis det skal være nødvendigt, ellers lad være for dine besøgende skal nok læse det du har skrevet, det er jo derfor de er på din side.